In 2018 verhuizen we van veld, daarom kunnen we dit jaar enkel pakketten aanbieden. De zelfoogst start terug in 2019.

Via het systeem van zelfoogst ervaar je hoe alles groeit en bloeit en eet je met de seizoenen mee. Bovendien ken je de oorsprong van je voedsel en dankzij de korte keten is het echt van het veld op je bord, kraakvers dus!  We telen 60 verschillende soorten groenten, en daarnaast vind je bij ons ook kleinfruit, kruiden en bloemen.  Aangezien we seizoensgebonden telen, brengt de zomer ons overvloed en is de winter wat ingetogener, maar dat wil zeker niet zeggen dat je dan enkel kolen kan oogsten.  We zorgen ook in de winter voor een divers aanbod.  De zomergewassen kan je bovendien verwerken (inmaken, invriezen,…) om het winteraanbod te verrijken.

Als deelnemer van de CSA kom je zelf oogsten op het veld tussen zonsopgang en zonsondergang.  Richtlijnen over het oogsten krijg je via mail en op het veld. Oogsten is helemaal niet moeilijk. Moest je toch even twijfelen, kan je altijd ten rade gaan bij de boer of andere oogsters. 
Door de aankoop van een oogstaandeel kan je een jaarrond komen oogsten. Het oogstseizoen begint in mei.

Indien het veld te ver is om wekelijks te komen oogsten, kan je samenwerken met een gezin uit je buurt.  Je oogst dan in een beurtrol: zo heb je toch elke week verse groenten!

Schrijf je je na de start van het seizoen in en er is nog plaats, dan kan je onmiddellijk instappen tegen aangepaste prijs.  Indien volzet, kom je op de wachtlijst.