Al vanaf 10 euro creëer je mee een groene, gezonde, eetbare oase!

De Plantentrekker wil ook fruit aanbieden aan zijn leden. Dit voor- en najaar planten we deze bomen en struiken aan. De meeste bomen geven pas na enkele jaren vruchten. Via deze peter- en meteractie willen we de kosten in de tijd spreiden.  De Plantentrekker is een CSA, dit betekent dat de gemeenschap de landbouw ondersteunt en vice versa. Een CSA werkt volgens het principe van voorfinanciering, daarom dat we er ook voor deze aanplant bewust voor kiezen.

Iedereen die wil kan ons (klein)fruit mee prefinancieren. Per schijf van 10 euro ontvang je een waardebon van 10 euro die je later kan inruilen op een van onze activiteiten (vb. ledenfeest, picknick in de boomgaard,..). Je kan deze waardebon ook gebruiken als korting op een groenteaandeel (tot 20% te betalen met kortingsbonnen).
Daarnaast wordt je naam als dank vermeld op een bord op het veld, dit zal onthuld worden op een heuse boomgaardreceptie waarop jij wordt uitgenodigd!

Help je graag mee aan het uitbouwen van een stukje groene toekomst? Twijfel dan geen minuut!
Stort je bijdrage op BE66 8918 7404 1243 (Tim Jacobs) met als mededeling “boomgaard”. Stuur ook een mail naar csadeplantentrekker@gmail.com, zo kunnen we je op onze activiteiten uitnodigen.