Klik op de gewassen voor meer info en recepten.

Aardappel
Aardbei
Aardpeer
Ajuin
Ananaskers
Andijvie
Aubergine
Augurk
Aziatische sla
Biet
Bloemkool
Boerenkool
Bosui
Broccoli
Chinese kool
Courgette
Droogboon
Eetbare bloemen
Erwt
Framboos
Groene selder
Groenlof (Suikerbrood)
Knolselder
Komkommer
Koolrabi
Kruiden
Labboon
Look
Meloen
Nieuw-Zeelandse spinazie
Paksoi
Palmkool
Paprika
Pastinaak
Patisson
Peper
Pompoen
Postelein
Prei
Prinsessenboon
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radijs
Rammenas
Rode kool

Romanesco
Roodlof (Radicchio)
Rucola
Savooikool
Schorseneer
Sla
Sluimerwt
Snijboon
Snijselder
Spinazie
Spitskool
Sprouting broccoli
Spruit
Suikermais
Stengelui
Tomaat
Tomatillo
Tuinkers
Veldsla
Venkel
Warmoes
Witloof
Witte kool
Wortel
Zonnebloem

Hier vind je de basisbeginselen van het fermenteren.

 

Andere interessante websites met recepten:

De Wassende Maan